Влезнала ми е пак една муха в главата и да попитам вас как стоят нещата?На 3.0 ключа с който паля,отключвам и заключвам е сгъваем(правен е,не от мен и е с три копчета) искам и един от резервните да го преправя на сгъваем,как става номера с имото обучението и всичко там което трябва?Самата заготовка за сгъваемия ключ от къде да го купя?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Отиваш при ключар и питаш. По принцип имото не е трудно да се направи чип за него, доколкото знам обаче да ти направят ключа да отключва дистанционно оригиналното централно на колата май е доста трудно или направо няма как. Поне на мен ми казаха да си търся от официален представител.Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеАз всъшност нямам идея дали моето централно е оригинално,защото мигачите не светят при отключване,заключване пък и този ключ е правен.На дизеловата ми 166-ца при отключване,заключване мигачите светят,но там сгъваемит ключ е оригинален.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
За ключа най-добре се консултирай с някой ключар. Мигачите лесно могат да се направят да мигат, но по веднъж и при отключване и при заключване. Бях обяснявал на друг колега, който не знам докъде ги докара нещата. Накратко трябва да се изтеглят 2 проводника от буксата на задна лява врата до акумулатора и да се свържат там към релето.
Ако държиш да мигат както оригинално (веднъж при заключване и 2 пъти при отключване) , нещата са малко по-сложни.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Айде да попитам вас,предлагат ми една Spaider със скъсан ангренажен ремък на цена която си е направо като подарък,освен водачи,16 броя клапани,гумички за клапаните и разбирасе ангренажния комплект друго на първо четене ще ми трябва ли?Или ако евентуално я взема да отварям и от долу за основни,биелни и сегменти,мотора е 2.0 16V Т.S
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеАйде да попитам вас,предлагат ми една Spaider със скъсан ангренажен ремък на цена която си е направо като подарък,освен водачи,16 броя клапани,гумички за клапаните и разбирасе ангренажния комплект друго на първо четене ще ми трябва ли?Или ако евентуално я взема да отварям и от долу за основни,биелни и сегменти,мотора е 2.0 16V Т.SТо така или иначе е хубаво да извадиш буталата и всичко да се замери.
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
Comment